Goed onderhouden huis op een 20 km van het Balatonmeer, in de buurt van een thermaal bad.

€49.000 excl.commissie 2.975 Euro. Kosten ca. Euro 1.000,=
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1003
Adres: Buzsák, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2000 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: €49.000
Property description:

Goed onderhouden huis op een 20 km van het Balatonmeer, in de buurt van een thermaal bad.

Het huis werd in 1970 gebouwd, maar is al die jaren netjes bijgehouden. Zo is 6 jaar terug nog het dak gerenoveerd. Er zijn nu een woonkamer, 4 slaapkamers, keuken, badkamer met douche en WC en een leuk terras. Naast de woning dan nog een kelder, garage en wat schuren en stallen.

Aan voorzieningen zijn water, elektra en gas aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd en ook is er een houtkachel. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Buzsák is een romantisch dorpje dicht bij het Balatonmeer (20 kilometer). Dorp is een prima basis voor mooie wandelingen langs wijnhuisjes. In het dorp alle basisvoorzieningen aanwezig en verschillende eenvoudige restaurantjes met een goede keuken. Op een 5 km van Buzsák vindt u Csisztapuszta, bekend vanwege het thermaal bad . Dichtstbijzijnde Balaton plaats is Fonyód en daar doet u prima de grotere inkopen. In Fonyód natuurlijk het Balaton strand, diverse restaurants en ook een dokterspost.

Prijs is exclusief commissie van 2.975 Euro en kosten ca. Euro 1.000,=