Mooi woning op 50 meter van het Balaton.

€105.000 excl. commissie 5,355%. Kosten ca. Euro 1.000,=
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1005
Adres: Balatonmáriafürdő, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1200 m2
Laatste renovatie: 2009
Huis: 120 m2
Bouwjaar: 1923
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: €105.000
Property description:

Mooi woning op 50 meter van het Balaton.

De woning is redelijk goed op orde. Is in 2009 nog gerenoveerd waarbij onder andere leidingen van water en stroom en het dak zijn aangepakt. Wat er nog moet gebeuren zijn reparaties aan het pleisterwerk wat door waterschade nodig is. De kozijnen zijn van kunststof.

De woning kan gemeubileerd worden overgenomen. U kunt hier direct wonen.

In de woning een grote woonkeuken, de woonkamer met uitzicht op het meer, de badkamer met douche en WC, een aparte WC, 2 grote slaapkamers en het terras. Op de verdieping kunnen nog twee kamers gemaakt worden.
Het perceel is omheind en daar ngo een tweetal houten schuurtjes, een stenen schuurtje, de carport en een waterbron.

Water, elektra en gas zijn aanwezig, Voor de afwatering is er de aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

In het gebied rond Balatonmáriafürdő zijn veel wijngaarden. Dit door de vruchtbare zandbodem en daarom ook diverse wijnkelders waar u heerlijke wijn kunt proeven. Balatonmáriafürdő is natuurlijk ook een plaats aan het meer en dus heerlijke strandjes. Met een ruim 600 (vaste) inwoners niet heel groot, maar zijn de zomer komen hier veel toeristen en daarom diverse winkels en restaurants, een dokterspost en apotheek. De wat grotere plaatsen Keszthely en Hévíz (bekend van het thermaal meer) bevinden zich al op een 20 en 25 km.

Prijs is exclusief commissie van 5,355% en kosten ca. Euro 1.000,=