Groot en statig huis in een dorpje aan de Noord kant van het Balaton.

€96.000 excl. commissie 5,355%. Kosten ca. Euro 1.000,=
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1007
Adres: Balatonszőlős, Veszprém, Hongarije
Categorie: Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Huis: 236 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Prijs: €96.000
Property description:

Groot en statig huis in een dorpje aan de Noord kant van het Balaton.

De woning werd in 1995 gebouwd en is prima in orde. U woont hier in een rustig dorpje op een 6-7 km van Balatonfüred en het Balaton.

De woning biedt veel ruimte en op de begane grond zijn er de woonkamer, een slaapkamer, de badkamer met bad en WC en het terras. Op de verdieping nog een 4 slaapkamers, badkamer met douche en WC. Onderin de woning een kelder van een 20 m2

Aan voorzieningen zijn elektra, water en gas aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De verwarming is met elektra geregeld en voor het voor- of najaar is er de mooie houtkachel (van steen).

Balatonszőlős gaat u aan de Noord kant van het Balaton vinden, een 5 km ten noorden van Balatonfüred wat, zeker in de zomer, een belangrijk toeristencentrum is. in Balatonfüred een geweldige haven met heel veel plezierjachten. Zekere de moeite ward om eens te bezoeken.

Balatonszőlős zelf is een rustige plaats. Hier een supermarkt waar u prima de dagelijkse boodschappen kunt doen, maar u ziet hier niet direct in de drukte van het toerisme. Uiteraard geen probleem om dat op zoeken in Balatonfüred waar u ook terecht kunt voor het betere shoppen (alle grote winkelketens), voor een restaurant of heerlijk aan het water op een terrasje gaat zitten.

Prijs is exclusief commissie van 5,355% en kosten ca. Euro 1.000,=