Grote woning met ook nog een gastenhuis op 100 meter van het meer.

€159.000 excl. commissie 5,355%. Kosten ca. Euro 1.000,=
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1010
Adres: Balatonmáriafürdő, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid Balaton
Soort: Woning
Perceel: 600 m2
Laatste renovatie: 2008
Huis: 220 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Prijs: €159.000
Property description:

Grote woning met ook nog een gastenhuis op 100 meter van het meer.

De woning is in 2008 gerenoveerd. U kunt hier direct gaan wonen want u koopt het gemeubileerd.

De woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u de woonkamer, het terras, keuken met eetkamer en de badkamer met douche en WC. Op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer met douche en WC.
Daarnaast is er nog een gastenverblijf en daar een woonkamer, 2 slaapkamer en badkamer met douche en WC.
Verder is er nog een kelder van een 5 m2.

Voorzieningen als water en stroom zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten en voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt elektrisch verwarmd en voor de wat koudere avonden is er de open haard. Telefoon en/of internet aansluiten is geen probleem.

In het gebied rond Balatonmáriafürdő zijn veel wijngaarden. Dit door de vruchtbare zandbodem en daarom ook diverse wijnkelders waar u heerlijke wijn kunt proeven. Balatonmáriafürdő is natuurlijk ook een plaats aan het meer en dus heerlijke strandjes. Met een ruim 600 (vaste) inwoners niet heel groot, maar zijn de zomer komen hier veel toeristen en daarom diverse winkels en restaurants, een dokterspost en apotheek. De wat grotere plaatsen Keszthely en Hévíz (bekend van het thermaal meer) bevinden zich al op een 20 en 25 km.

Prijs is exclusief commissie van 5,355% en kosten ca. Euro 1.000,=