Grote woning in de zuidwesthoek van het Balaton.

€110.000 excl. commissie 5,355%. Kosten ca. Euro 1.000,=
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1011
Adres: Balatonberény, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1680 m2
Huis: 200 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 2000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: €110.000
Property description:

Grote woning in de zuidwesthoek van het Balaton.

De woning is in 2000 gebouwd en is prima in orde. Bestaat uit twee lagen en op de begane grond vindt u de woonkamer, een slaapkamer, keuken met eetkamer en de badkamer met douche en WC. Op de verdieping twee slaapkamers, een keuken en een badkamer met douche en WC. Helemaal onderin het pand nog een kelder met opslagruimte.

Het perceel is omheind en daar nog een bijgebouw van een 60 m2 en een bron.

Voorzieningen als water en stroom zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten en voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met de houtkachel verwarmd. Telefoon en/of internet aansluiten is geen probleem.

Met ruim 1200 inwoners is Balatonberény een redelijke plaats aan de zuidoever van het Balaton. Een volwaardige badplaats met strand, winkels, terrassen en restaurants. Hier leuke mogelijkheden om te vissen, maar ook om veel te wandelen en dan te genieten van het uitzicht op het Keszthely gebergte, een met loofbomen en wijnranken bedekt gebergte.
Balatonberény ligt in de zuidwest hoek van het Balaton en op een 15 minuten van de stad Keszthely. Leuke stad met een gezellig centrum en natuurlijk het kasteel. iets verderop ligt Hévíz, bekend van het thermaal meer.

Prijs is exclusief commissie van 5,355% en kosten ca. Euro 1.000,=