Flinke woning met zwem vijver bij Balatonboglar.

€105.000 excl. commissie 5,355%. Kosten ca. Euro 1.000,=
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1012
Adres: Szőlősgyörök, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Huis: 130 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1999
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: €105.000
Property description:

Flinke woning met zwem vijver bij Balatonboglar.

De woning werd in 1999 gebouwd en het meubilair koopt u (deels) mee.

De woning bestaat uit tweeverdiepingen en op de begane grond vindt u de woonkamer, een slaapkamer, open keuken en de badkamer met douche en WC. Hier ook het heerlijke terras van 33 m2!
Op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer met bad en WC.
Naast de woning nog een garage en opslagruimte.

Voorzieningen als water, gas en stroom zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt deels elektrisch en deels centraal (op gas) verwarmd. In de woonkamer nog de mooie kachel. Telefoon en/of internet aansluiten is geen probleem.

Szőlősgyörök is een flink dorp met een ruim 1.000 inwoners op meer 6 km van het Balaton. In Szőlősgyörök kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en voor het betere shoppen is er een Tesco in Balatonboglar en Lidl en penny in Balatonlelle. Hier gaat u ook heen voor het (zomerse) Balaton plezier. Beide bekende plaatsen en heel veel mogelijkheden om heerlijk aan het Balaton te vertoeven. Balatonlelle is een bekende plaats aan het Balaton en zeker in de zomer gezellig vol met toeristen.
Van Szőlősgyörök is nog leuk om te weten dat het midden in vele wijngaarden ligt.

Prijs is exclusief commissie van 5,355% en kosten ca. Euro 1.000,=