Een prachtige bungalow in nieuwstaat.

€219.000 excl. commissie 5,355%. Kosten ca. Euro 1.000,=
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1014
Adres: Zamárdi, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1420 m2
Huis: 140 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: €219.000
Property description:

Een prachtige bungalow in nieuwstaat.

De woning is prachtig compleet en prima op orde. Zo zijn de muren gebouwd van porotherm en nog een isolatielaag van 10 cm. Er zijn hoogwaardige houten kozijnen en vensters met 3 dubbelglas en aluminum rolluiken. Overal zijn de beste materialen gebruikt.

Het geheel wordt u gemeubileerd aangeboden.

U komt de woning binnen in de hal/garderobe en dan naar de woonkamer. Verder nog de keuken met voorraadkamer, 4 slaapkamers en twee badkamers met douche, bad en WC. Verder een aparte wasruimte en hier ook nog een WC.

Achterin de woning een dubbele garage met parkeerruimte voor een auto en een terras van 50 m2.

Uiteraard zijn alles voorzieningen als gas, water en stroom aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op der riolering. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd en voor de (te) warme dagen is er een airco. Uiteraard zijn telefoon en/of internet geen probleem.

Zamárdi kent u wellicht van het "Balaton Sound Festival", maar is zeker ook een bekende badplaats met alle gemakken daarvan als strand, terrasjes en restaurants en winkels. In Zamárdi ook een haven om naar de overgang te gaan van het meer. U gaat dan naar het schiereiland en kunt daar Tihany bezoeken. Iets verderop ligt dan Balatonfüred en dat is zeker ook een bezoekje waard.
Zamárdi is ook bekend door het Avonturenpark. Heerlijk uitstapje met kinderen om ze te laten klimmen, glijden, kruipen etc. Is aan het meer, dus ook volop mogelijkheden van waterplezier
met bootjes op het water (water botsauto's), lopen op water in een bol of rol etc.
Siófok is al op 10 minuten afstand en daar ook nog eens alle grote winkelketens.

Prijs is exclusief commissie van 5,355% en kosten ca. Euro 1.000,=