2 huizen in nieuw staat in Balatonlelle.

€129.000 excl. commissie 5,355%. Kosten ca. Euro 1.000,=
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1018
Adres: Balatonlelle, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1111 m2
Huis: 250 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 2010
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Prijs: €129.000
Property description:

2 huizen in nieuw staat in Balatonlelle.

Het is een flink groot complex van 2 huizen welke gescheiden worden door een tussen gebouw met o.a. de garage.

Het hoofdhuis is 135 m2 met op de benedenverdieping een grote woonkeuken, een badkamer met douche, bad en WC. Op de verdieping dan 3 slaapkamer, een kleedkamer en een WC.
Tussen het hoofdhuis en het gastenhuis is er een gebouw met daarin de garage en een werkplaats. Dit geheel is ngo eens 45 m2 groot.
Dan het gastenhuis van een 70m2 met daarin maar liefst 3 slaapkamer, een keuken en een badkamer met douche.
Alles bij elkaar maar liefst 250 m2 bebouwing en prima mogelijkheden tot verhuur.

Er is water, elektra en gas. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Om de huizen te verwarmen is er centrale verwarming op gas of hout. In de tuin nog een waterbron.
Internet en telefoon kunnen uiteraard aangesloten worden.

Balatonlelle is een bekende badplaats aan de zuidkant van het Balaton. In Balatonlelle vele mogelijkheden om uw boodschappen te doen, maar natuurlijk vooral heerlijk om uit eten te gaan, op een terras te zitten en naar het strand te gaan. In het nabij gelegen Rád Puszta kunt u niet alleen lekker uit eten gaan, maar ook leuk om paard te gaan rijden.
Direct naars Balatonlelle ligt Balatonboglar Voor een dagje uit met de kinderen is het Adventure park in Balatonboglar aan te bevelen met een klimtoren, een rodelbaan en een klimbaan. Heerlijk om te relaxen.

Prijs is exclusief commissie van 5,355% en kosten ca. Euro 1.000,=