Nieuw gebouwd wijnhuis met een prachtig uitzicht.

€47.000 Incl. alle kosten.
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2002
Adres: Kehidakustány, Zala, Hongarije
Categorie: West Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3200 m2
Huis: 90 m2
Bouwjaar: 2017
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: €47.000
Property description:

Nieuw gebouwd wijnhuis met een prachtig uitzicht.

De woning is in 2017 gebouwd en is een mooi huis. Bestaat uit twee verdiepingen. Beneden treft u een (slaap)kamer en de opslagruimte en dan op de verdieping een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en het mooie balkon. Vanaf hier een fantastisch uitzicht.

De woning is voorzien van elektriciteit en water. Voor de afwatering is er een septic tank en de verwarming kan met een houtkachel of een infrarood geregeld worden. Telefoon en Internet zijn geen probleem.

De woning gaat u vinden bij Kehidakustány. Kehidakustány is een dorp aan de rand van het Balaton meer. Natuurlijk bekend om het zwemplezier en toerisme, maar deze streek is vooral ook bekend door de warme bronnen, waarvan het gebruik een geneeskundige effect heeft. Het dorpje Kehi-dakustány biedt u vele mogelijkheden. In het dorp is er genoeg te doen aan ontspanning met vooral voor de kinderen een groot zwembad met binnen- en buiten banen en allerlei glijbanen. Uiteraard kunt u uit eten in een van de restaurants of drinkt u wat op een van terrassen. Voor de inspanning kunt u nog een van de vele mooie wandel- en fiets routes volgen. Kortom, voor iedereen wat te doen. Zo gaat u winkelen in Zalacsány en naar Hévíz voor de thermaal baden en om gezellig uit te gaan. Op 18 kilometer ligt Keszthely voor een bezoek aan een heel gezellige Balaton stad (aan het meer) met een rijke historie of gaat u naar het Kis Balaton als u behoefte heeft aan een stiltegebied en natuur.

In een levendig dorp met het mooie zwem-/thermaal bad direct in de buurt kunt u hier heerlijk genieten van het uitzicht.

Prijs is inclusief alle kosten.