Villa in Hévíz . Huis in uitstekende staat met een prachtig panorama.

€194.500 Inclusief alle kosten.
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2010
Adres: Hévíz, Zala, Hongarije
Categorie: West Balaton
Soort: Woning
Perceel: 146 m2
Huis: 647 m2
Bouwjaar: 2003
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: €194.500
Property description:

Villa in Hévíz . Huis in uitstekende staat met een prachtig panorama.

Heerlijke woning met een hal, woonkamer (40 m2!!), keuken en bijkeuken, eetkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, toilet, terras en balkon.

Het huis staat aan de rand van de stad. Rustige buurt en goed uitzicht. Naar het thermaal meer is een km. In de straat voldoende parkeergelegenheid, maar als u een garage wilt dan is er een bouwplan aanwezig.

Uiteraard zijn alle voorziening als elektra, water en gas aanwezig. Voor de afwatering een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd. Internet en telefoon zijn geen probleem.

Hévíz is met 4700 inwoners een kleine stad in Hongarije. Het is gelegen op 5 kilometer ten noordwesten van het Balatonmeer en op 6 km van de stad Keszthely. Het hart van de stad Hévíz is het thermaal meer dat enkele tienduizend jaren geleden hier ontstond en veel wordt gebruikt vanwege het geneeskundige effect van het water. De watertemperaturen in het thermaal meer variëren van circa 28°C-38°C in de zomer, tot ongeveer 24°C-25°C in de winter. Op deze manier kan er het hele jaar door buiten in het meer gebaad worden en daar maken vele toeristen gebruik van waardoor Hévíz een bekend kuuroord is met hotels, ziekenhuizen en behandelcentra.

Ook de stad Keszthely is de moeite waard. Heel gezellig centrum en het kasteel en natuurlijk het Balaton zijn zeker een bezoek waard. Keszthely is een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d.

Prijs is inclusief alle kosten.