Kortgeleden gerenoveerde woning in Kehidakustány. Prima als investering en om te verhuren.

€88.000 Inclusief alle kosten.
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2012
Adres: Kehidakustány, Zala, Hongarije
Categorie: West Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1200 m2
Laatste renovatie: 2018
Huis: 98 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: €88.000
Property description:

Kortgeleden gerenoveerde woning in Kehidakustány. Prima als investering en om te verhuren.

Keurige woning en tiptop in orde. Kortgeleden gerenoveerd en klaar om (verder) verhuurd te worden, of om uw (vakantie)woning te worden. Bij de renovatie zijn ook het elektra, de waterleidingen en rioleringen vernieuwd.

In de woning zijn de hal, 3 kamers nu 3 slaapkamers in gebruik, maar ook prima om te zetten naar een woonkamer en twee slaapkamers. Verder is er de keuken en bijkeuken en de badkamer met douche en WC. Buiten nog een heerlijk overdekt terras, een carport en een kelder.

De woning is nu in gebruik als verhuurobject en u zou dat prima kunnen voorzetten. De verhuurder ter plekke kan overal voor zorgen.

Voorzieningen als stroom, water en gas zijn aanwezig. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en Internet kunnen probleemloos worden aangesloten.

De woning gaat u vinden bij Kehidakustány. Kehidakustány is een dorp aan de rand van het Balaton meer. Natuurlijk bekend om het zwemplezier en toerisme, maar deze streek is vooral ook bekend door de warme bronnen, waarvan het gebruik een geneeskundige effect heeft. Het dorpje Kehidakustány biedt u vele mogelijkheden. In het dorp is er genoeg te doen aan ontspanning met vooral voor de kinderen een groot zwembad met binnen- en buiten banen en allerlei glijbanen. Uiteraard kunt u uit eten in een van de restaurants of drinkt u wat op een van de terrassen. Voor de inspanning kunt u een van de vele mooie wandel- en fiets routes volgen. Kortom, voor iedereen wat te doen. Zo gaat u winkelen in Zalacsány en naar Hévíz voor de thermaal baden en om gezellig uit te gaan. Op 18 kilometer ligt Keszthely voor een bezoek aan een heel gezellige Balaton stad (aan het meer) met een rijke historie of gaat u naar het Kis Balaton als u behoefte heeft aan een stiltegebied en natuur.

Prijs is inclusief alle kosten.