Prachtige villa in een rustige omgeving van Zalaapáti. Met verhuurmogelijkheden.

€160.000 Inclusief alle kosten.
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2013
Adres: Zalaapáti, Zala, Hongarije
Categorie: West Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1248 m2
Laatste renovatie: 2014
Huis: 240 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1996
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: €160.000
Property description:

Prachtige villa in een rustige omgeving van Zalaapáti. Met verhuurmogelijkheden.

Prachtige villa met zelfs de mogelijkheid om te verhuren. De woning is maar liefst drie verdiepingen hoog met in de kelder een mooie garage van een 40 m2. Op de begane grond e entree via het mooie terras, de woonkamer met de mooie tegelkachel, een eetkamer, de keuken met bijkeuken, twee slaapkamers, de badkamer, een apart toilet en een opslagruimte. Al een volledige woning, maar boven treft u ook nog eens een woonkamer, twee slaapkamers, keuken en bijkeuken, badkamer, toilet en een leuk balkon. Mooi voor de verhuur.

Het perceel si een 1.248 m2 groot en is netjes onderhouden. In de tuin diverse (fruit) bomen en een leuk huisje om te barbecueën.

Uiteraard is de woning van alle gemakken voorzien. Electra, waterleiding, gas en een aansluiting op de riolering zijn aanwezig. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd en het aansluiten van telefoon en internet zijn geen probleem.

Zalaapáti is een flink dorp met een 1.700 inwoners. In het dorp alle mogelijkheden om de dagelijkse boodschappen te doen. Zalaapáti ligt niet ver van het vliegveld van Sármellék (vliegveld FlyBalaton) waar tot nu toe wat vluchten uit Duitsland landen.

In de buurt zijn Zalakaros (20 km) met een leuk thermaal bad en voor de liefhebbers van het baden is er ook Hévíz (12 km) in de omgeving met het thermaal meer. in Hévíz ook een gezellig centrum. Dat gaat u ook vinden in de stad Keszthely (16 km). Hier is ook het kasteel zeker een bezoek waard. In Keszthely ook alle grote winkelketens.

Niet ver van Zalaapáti ligt Kehidakustány (12 km) en vooral leuk voor de kinderen met een groot zwembad en allerlei glijbanen. Uiteraard kunt u uit eten in een van de restaurants of drinkt u wat op een van de terrassen. Voor liefhebbers van het golfspel is het goed om te weten dat er een mooie baan is in Kehidakustány .

Prijs is inclusief alle kosten.