Prachtige woning met appartement aan de noord oever van het Balaton.

€200.000 Exclusief kosten van 0,5 - 1%
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3001
Adres: Csopak, Veszprém, Hongarije
Categorie: Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 590 m2
Laatste renovatie: 2018
Huis: 130 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 2010
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: €200.000
Property description:

Prachtige woning met appartement aan de noord oever van het Balaton.

Het pand is een gelijkvloers vrijstaand huis met een compleet appartement en het heeft 2 aparte ingangen.

Het grotere appartement is een 65 m2 en bestaat uit de hal, woonkamer, een open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, het terras en een verwarmde garage met elektrische deur.

Het 2de appartement is 45 m2 en biedt u een hal, woonkamer, slaapkamer, badkamer en het terras.

Beide appartementen grenzen aan een mooie tuin welke aan het einde een beekje heeft. Romantisch geheel.

Uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig. Natuurlijk water, elektra en gas. Afwatering is aangesloten op de riolering. De appartementen worden centraal (op gas) verwarmd. Beide appartementen hebben een airco. Uiteraard zijn telefoon en Internet geen probleem.

Dit prachtige object gaat u vinden in Csopak en Csopak is een dorp aan de noordkant van het Balaton. een oud dorp wat een 700 jaar teruggaat en volgens velen de mooiste (en rijkste) gemeente van Hongarije. Het dorp loopt van de bergen tot aan het meer. De bergen biedt u een prachtig uitzicht en ook gaat u daar diverse wijnkelders vinden. Rond Csopak is het een bekend wijngebied. Dan aan het Balaton bevindt zich een van de mooiste stranden van de noordoever. Prima plaats voor de vakantie, maar ook om permanent te wonen. De stad Veszprém ligt iets naar het noorden (15 km) en in Balatonfüred bent u al met een 5 km. In beiden steden alles wat een stad u kan bieden. Zeer complete omgeving.

Heerlijke woning met een extra (gaten) appartement. Prima voor de verhuur of inwoning.

Prijs is in Hongaarse Forinten.

Prijs is exclusief kosten van 0,5 - 1%