Gloednieuwe villa in Balatonfüred met uitzicht op het meer.

€212.500 Exclusief kosten van 0,5 - 1%
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3002
Adres: Balatonfüred, Veszprém, Hongarije
Categorie: Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 390 m2
Huis: 92 m2
Bouwjaar: 2018
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: €212.500
Property description:

Gloednieuwe villa in Balatonfüred met uitzicht op het meer.

De woning is in 2018 gebouwd met moderne materialen en wordt als nieuw huis verkocht. De woning bestaat uit de woonkeuken, de woonkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers (1 met douche en de andere met douche + bad), de keuken en de garderobe. Natuurlijk ook met het terras waarbij u uitzicht heeft over het meer. De tuin is een 390 m2 groot en hier een eigenparkeerplaats en ook een opslag.

Uiteraard zijn water en elektra aanwezig. Als u wilt kunt u gas aansluiten vanuit de straat, maar de woning wordt met een warmtepomp en vloerverwarming verwarmd. Uiteraard is er een aansluiting op der riolering en is een internetaansluiting geen probleem.

Die huis is echt een zeldzaamheid in deze omgeving. Een gloednieuwe woning inclusief de nieuwe apparatuur als wasmachine, vaatwasser, oven, fornuis, afzuigkap, koelkast, warmtepompkoeler, verwarming etc. ook het tuinmeubilair blijft staan. Huis en tuin zijn door een architect ontworpen en ingericht. Hier kunt u direct intrekken.

De omgeving is al net zo goed. Balatonfüred is aan de noordoever een van de grootste en bekendste badplaatsen aan het Balatonmeer. Aan de zuidkant is dat Siofok en aan de Noordkant dus Balatonfüred. Hier kunt u heerlijke vakanties genieten, maar ook prima permanent wonen. Balatonfüred biedt alles waarom het mediterrane zomerleven van Hongarije bekend is. Zon, meer en strand.

Balatonfüred en omgeving heeft een mild klimaat. het wordt aan de Noordkant omsloten door een bergketen en in het zuiden is er het schiereiland Tihany dat zich uitstrekt in het meer en zo een brede baai vormt. het is hier een prima locatie voor watersportvakanties (surfen, zeilen). Degenen die even geen zin heeft in het Balatonmeer, gaat naar het Annagora Aqua & Wellness park. Hier12 glijbanen, golfslagbaden, warmwater baden en een volledig ingericht Wellness centrum. Heerlijk om te ontspannen.

Bij Balatonfüred is ook een prachtige haven waar het mooi kijken is naar de vele luxe zeiljachten langs de boulevard. Slenter er eens rustig langs en geniet van het uitzicht op een van de vele terrassen.

In de omgeving van Balatonfüred wordt ook veel wijn gemaakt. Het gebied beschikt over uitstekende ecologische eigenschappen en ieder jaar (in augustus) kunt u gaan proeven. De Tagore promenade staat dan vol wijnbouwers die hun producten laten proeven en keuren.

De stad telt (normaal) ruim 12.000 inwoners en in de zomer vele malen meer toeristen. Balatonfüred is een moderne vakantieplaats met talrijke restaurants en verschillende sport- en ontspanningsmogelijkheden. Prima plek om te wonen.

Zoekt u wat moois bij het Balaton, dan is het zeker de moeite waard om hier te komen kijken.

Prijs is in Hongaarse Forinten.

Prijs is exclusief de kosten van 0,5 – 1%