Huis van paar jaar oud, in prima staat en op een 400 meter van het strand aan de zuidkant van het Balaton.

€203.000 Inclusief alle kosten en commissie.
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5002
Adres: Balatonfenyves, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid Balaton
Soort: Woning
Perceel: 938 m2
Huis: 125 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 2011
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: €203.000
Property description:

Huis van paar jaar oud, in prima staat en op een 400 meter van het strand aan de zuidkant van het Balaton.

De woning staat op een perceel van 938 m2 en in deze omgeving is dat een breed perceel. Dubbel zo groot. Het grenst aan twee straten. Gelegen op maar 400 meter van het meer en 300 meter van het centrum van Balatonfenyves. Prima omgeving!.

De woning is gebouwd in 2011 en er zijn prima materialen gebruikt zodat het huis nog steeds in zeer goede staat is. In de woning de hal, gang, woonkamer met open keuken, 2 badkamers en 4 slaapkamers. Inpandig ook een garage. Aan het huis (op het zuidwesten) een heerlijk terras en dat geeft ook toegang tot een zomerkeuken en een douche. In de tuin nog een houten schuur voor de opslag van de tuin spullen.

Uiteraard zijn alle voorzieningen als water, gas en elektra aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Aansluiten van internet en/of telefoon is geen probleem. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd en voor een koude voor- of najaar avond is er de mooie steenkachel in de woonkamer.
Balatonfenyves is een plaats aan de zuidoever van het Balaton. Een volwaardige badplaats met strand, winkels, terrassen en restaurants.
Balatonfenyves ligt op een 10 km ten westen van Fonyód Hier is twee keer per week een markt waar vee toeristen op af komen. Altijd goed voor een gezellige drukte. Ook is er een bootverbinding met de noord kant en wel met Badacsony. Leuk voor een uitstapje om dan de "platte berg' eens te beklimmen.

Balatonfenyves ligt in de zuidwest hoek van het Balaton en op een 20 minuten van de stad Keszthely. Leuke stad met een gezellig centrum en natuurlijk het kasteel. iets verderop ligt Hévíz, bekend van het thermaal meer.

Prijs is in Euro en is inclusief alle kosten en commissie.