Dit kan een heerlijke vakantiewoning worden in een prachtige omgeving niet ver van het Balaton meer.

€33.700 Prijs is inclusief alle kosten en commissie.
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5003
Adres: Zalaszántó, Zala, Hongarije
Categorie: Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1716 m2
Huis: 120 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: €33.700
Property description:

Dit kan een heerlijke vakantiewoning worden in een prachtige omgeving niet ver van het Balaton meer.

De woning werd volledig gerenoveerd en is weer in prima staat. De woning biedt twee verdiepingen en onder de woning de wijnkelder, de keuken en opslagruimte en boven het mooie terras met mooi uitzicht, twee kamers en de badkamer. Alles klein maar heel fijn.

Het perceel is een 1.716 m2 en hier veel fruitbomen en een stukje wijngaard zodat u hier prima uw eigen wijn kunt maken.

Als voorzieningen is er elektra aanwezig en voor water bent u aangewezen op het opvangen van regens water of het water uit de watertank van 1.000 l. Hier moet u wel een zomer mee rond kunnen komen. Het is mogelijk om een waterput te (laten) slaan. De woning wordt nu niet verwarmd, maar er is een schoorsteen, dus u kunt een houtkachel aansluiten. Telefoon en Internet moet mobiel.

Zalaszántó is een dorp met een 1.000 inwoners noord van het Balaton. Ligt op een 20 minuten rijden van Keszthely en 15 minuten van Hévíz. Alles direct in de buurt. In Zalaszántó kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen.

Keszthely is een stad aan de westkant van het Balatonmeer en hier diverse stranden. In Keszthely vindt u alle grote winkelketens, dokters, ziekenhuis, restaurants, terrassen en natuurlijk het gezellige centrum. Een bezoek aan het kasteel is zeker aan te bevelen. Hévíz is bekend van het thermaal meer en ook daar een gezellig centrum. Vanuit Zalaszántó bent u in 10 minuten in Rezi waar een leuk dinopark is.

Leuke vakantiewoning is een mooi gebied.

Prijs is in forinten en inclusief alle kosten en commissie.