Goede woning op maar 3 km van Hévíz en niet ver van het Balaton meer

€64.100 Inclusief alle kosten en commissie.
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4002
Adres: Alsópáhok, Zala, Hongarije
Categorie: West Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1500 m2
Huis: 100 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: €64.100
Property description:

Goede woning op maar 3 km van Hévíz en niet ver van het Balaton meer.

De woning is in geode staat, maar kan wel opgeknapt worden. In de woning de hal, een woonkamer, drie slaapkamers, badkamer, toilet en de keuken.
Achter de woning nog diverse bijgebouwen. Ook is er een kelder. Apart van de woning nog een 30m2 gebouw wat een gastenverblijf kan worden.

Perceel is 1.500 m2 groot en biedt voldoende ruimte om er bijvoorbeeld groente te verbouwen, maar u zou er ook nog een woning kunnen bouwen.

Alle voorzieningen als water en stroom zijn uiteraard aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering. De woning wordt centraal (op hout) verwarmd. Aansluiten van internet en telefoon is geen probleem.

Deze woning gaat u vinden in een rustige straat van Alsópáhok en U zit hier niet ver van het Balaton meer. Op maar 5 kilometer van Keszthely en maar 3 kilometer Hévíz. Alsópáhok ligt naast Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal meer. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Prijs wordt uiteindelijk afgerekend in Hongaarse forinten tijdens het contract proces.

Prijs is inclusief alle kosten.