Kortgeleden gerenoveerde woning in Buzsák. Op maar 5 km van het thermaal bad van Csisztapuszta en een 20 km van het Balaton.

€89.100 Prijs is inclusief alle kosten en commissie.
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4003
Adres: Buzsák, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid Balaton
Soort: Woning
Perceel: 650 m2
Laatste renovatie: 2016
Huis: 140 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: €89.100
Property description:

Kortgeleden gerenoveerde woning in Buzsák. Op maar 5 km van het thermaal bad van Csisztapuszta en een 20 km van het Balaton.

Huis is in 2016 gerenoveerd en is er een nieuw dak gelegd, zijn de stroom en water leidingen allemaal vervangen, is de CV (op gas)er gekomen het gehele huis geïsoleerd etc. Huis is weer als nieuw!!.

Er zijn een woonkamer, 4 slaapkamers, ruime keuken en de badkamer. Naast de woning dan nog een kelder, garage voor twee auto’s en wat schuren en opslagruimten.

Aan voorzieningen zijn water, elektra en gas aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd en ook is er een houtkachel. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Buzsák is een romantisch dorpje dicht bij het Balatonmeer (20 kilometer). Dorp is een prima basis voor mooie wandelingen langs wijnhuisjes. In het dorp alle basisvoorzieningen aanwezig en verschillende eenvoudige restaurantjes met een goede keuken. Op een 5 km van Buzsák vindt u Csisztapuszta, bekend vanwege het thermaal bad . Dichtstbijzijnde Balaton plaats is Fonyód en daar doet u prima de grotere inkopen. In Fonyód natuurlijk het Balaton strand, diverse restaurants en ook een dokterspost.

Prijs wordt uiteindelijk afgerekend in Hongaarse forinten tijdens het contract proces.

Prijs is inclusief alle kosten.