Balaton meer Hongarije

Een van de toeristische trekpleisters is ongetwijfeld het Balaton meer in Hongarije. Dit meer, of bijna een binnenzee is een van de grotere meren in Europa. Overal rond het Balaton zie je het toerisme. Het Balaton meer is daarmee, naast Boedapest, een van de belangrijkste peilers voor het toerisme.

Woning kopen bij het Balaton meer.

Vaak is dit ook de overweging om hier een woning aan te schaffen. Bedenk dan wel dat het direct rond het Balaton meer in Hongarije best druk kan zijn. Hoort natuurlijk bij het toerisme en is ook vaak heel gezellig, maar als u wat verder van het meer gaat, dan zult ook direct al weer van de Hongaarse rust genieten. Ook de prijs kan daarin een overweging zijn. Op een 10 - 30 km van het meer betaal jeal snel heel wat minder.

Het Balaton is een meer, waarschijnljk het grootste meer in Europe en heel veel mensen brengen hier hun vakantie door. Als u hier klikt kunt u een leuk (engelstalig) document downloaden met informatie over het meer.

Alternatief voor het Balaton meer is dan het Tiszagebied.

Tisza meer.

Dit gebied ligt wat meer naar het Oosten en is zeker een waterrijk gebied te noemen. Nog niet ontdekt door het massa toerisme is het Tiszameer en zeker ook de hele Tisza omgeving een gebied in opkomst. Hier waterplezier en vis- en zwemmogelijkheden.

De woningen in dit gebied zijn aanmerkelijk goedkoper dan bij het Balaton meer. In de diverse kleine Tiszadorpjes weet onze makelaar diverse leuke woningen en ander onroerend goed aan u te tonen.