Services Balaton Huis kopen

Alles voor elkaarWij bieden u een volledige service bij de aankoop van uw woning. Wij hebben onze website met het aanbod en mocht u besluiten een van deze huizen aan te kopen, dan zorgen wij ervoor dat alles geregeld voor. Aankoop, contract, nutsvoorzieningen etc.

Alles voor het bedrag wat genoemd wordt op de site. Alles zit al in de kosten. Dit zoals u het ook van de Nederlandse en Belgische makelaars gewend bent.

Hulp bij bouwen en verbouwenHoewel wij een makelaarskantoor zijn en geen aannemer hebben wij natuurlijk wel contacten om u verder te helpen met een verbouwing. Wij kunnen zorgen voor contacten met een architect, met aannemers, of gewoon met wat mensen in het dorp die als zzp-er werken en voldoende bouwkwaliteiten hebben om voor u wat te kunnen betekenen.

Dit doen wij niet als bouwbegeleider, maar wel om u de weg te wijzen.

samenwerkensleutelsDoor goed samen te werken  met u als opdrachtgever, de eigenaar, de makelaar en de advocaat zorgen wij ervoor dat uw nieuwe woning helemaal op uw naam komt te staan en u de sleutels heeft van uw eigen Hongaarse Huis.

 

 

Speciale wensen

Heeft u een speciaal idee wat u zou willen uitvoeren in Hongarije, neem de moeite en vraag ons naar de (on)mogelijkheden. Wellicht dat wij iets voor u kunnen doen.