Andere regio's in Hongarije

Wanenr u een huis of grodnstuk zoekt in een andere deel dan bij het balaton dan verwijzen u graag naar Hongaars Huis. Daar vndt u aanbod in diverse regio's van Hngaije en kunt u al een redelijk wonng kopen voor een Eruo 15.000,=

Het totale aanbod daarvan kunt u eenvoudig zien in deze overzichtskaart.

Daar ook aanbod rond het balaton, want het Balaton meer is nog steeds een van de meest bekende plaatsen aan de west kant van Hongarije. Aan de westkant hebben wij mooi aanbod in de regio met Hévíz en Keszthely als het centrum. Natuurlijk bekend door het Balaton meer, maar vooral ook door het thermaal bad (meer) in Hévíz. Ook een omgeving waar u uw (tweede) woning voor de verhuur kunt aanbieden.

Gaan we dan wat naar het zuiden van het Balaton meer, dan treft u in de regio Balatonboglar – Marcali een mooi heuvelachtig gebied met veel wijngaarden. Een echt stukje Hongarije en niet ver van het Balaton meer en de grotere steden. In dit gebied bieden wij u vai Hongaars Huis woningen aan voor al Euro 15.000,=. Uiteraard geen villa als in Nederland, maar een prima (tweede) woning waar u snel kunt wonen.

Als u verder naar het zuiden gaat, dan hebben we in de provincie Somogy prima woningen voor scherpe prijzen in het gebied Marcali - Nagykanisza - Nagyatád. Hier kunt u in de klein(ere) dorpen prima kwaliteit voor niet te veel geld kopen.

Dit alles ten westen van Boedapest. Gaan we wat meer naar het oosten dan komen we dus bij Boedapest. De hoofdstad van Hongarije en centraal gelegen. Ten zuiden van Boedapest vinden we dan poesta. De grote laagvlakte van Hongarije waar u nog de Tanya (vroegere boerderijen) kunt kopen. Hier koopt u een stuk grond (tot 10.000 m2 op eigen naam is mogelijk) en vooral ook veel privacy. Hier koopt u flinke percelen voor een goede prijs.

Dan, vanuit Boedapest, verder naar het oosten en komen we bij het Tisza meer met de plaatsen Tiszafüred en Abádszalók als centrumplaatsen. Hier vindt u nog het authentieke Hongarije met veel rustieke dorpjes en prachtige natuur. Hier bieden we redelijke woningen voor een heel goede prijs in de leuke dorpjes niet heel ver van het meer. Iets meer naar het Noorden vinden we dan het Bükk en Matra bergen met de prachtige natuur, bergen en schilderachtige bergdorpjes. In de winter zijn hier ook (beperkte) ski mogelijkheden.

Dit alles is zeker de meoite waard om eens te bekijken, maar wilt u wat rond het balaton mer en van goede kwalitiet, dan blijft Huis Aan het Balaton ujw partner.